boka bord bakfickan gävle

som stekt strömming, fisksoppa och rökta räkor en given plats på menyn. Byggnationen beräknas bli klar någon gång under mars månad år 2017, då vi planerar att öppna igen. I våran kyldisk finns färska skaldjur och delikatesser att avnjuta på plats eller att ta med hem tillsammans med tips på goda recept från våra kockar. Men oroa er inte, vi kommer fortsätta driva Bakfickan i samma regi som alltid! Första kvartalet år2017, har vi byggt om och har nu en mycket fräschare inredning. Idag öppnar vi Bakfickan. Välkommen in eller boka bord på tel.

Här möts du av en mysig atmosfär med omsorgsfullt tillagad mat i kombination med goda drycker. Bakfickan hittar du i central, gävle, intill, gävle slott och Gävlebocken med utsikt över rådhuset och gavleån. Njut av lite italiensk stämning Vi finns mittemot slottet på söder. Gävle, boka bord på, bakfickan.

Boka bord pinchos göteborg
Stefan lundin gävle
Buss stockholm gävle

En mycket trevlig miljö med en vacker uteservering. Benvenuto!#Bakfickan# Gävle # vinter tid på italjanska # Italienresturant. Välkommen till Restaurang Bakfickan, en Italienskt inspirerad restaurang och pizzeria. Snart är denna napolitanska smaksensation här med burrata, pinjenötter, basilika och härlig skinka från alperna! Mvh Bakfikan, restaurangen är STÄNGD för ombyggnation. Kära gäster, nu är det full fart på bygget! Välkommen in och prova dem, Mvh bakfickan och personalen! Konceptet är detsamma som tidigare, med en ny meny och en fantastiskt mysig miljö. Vi serverar dig god mat under hela dagen. Kom och sommarfirare på italienska vis på bakfickan ni hittar oss på Hamilton gatan. Från Bakfickans uteservering har du utsikt över Cityfesten, Gävle slott, Gävlebockens placering vintertid samt Rådhuset och Gavleån.