eskilstuna till stockholm med sj

2 har vi därför valt att inte erbjuda Tyst avdelning i 1 klass under banarbetet. Behöver jag köpa en biljett till pendeltåget? Några av våra X 2000-tåg saknar vagn 2, där Tyst avdelning i 1 klass finns. På senare år har dock de flesta förknippat staden med popbandet Kent. Har du SJ Årskort så kommer en kod skickas ut i juni och ytterligare en i juli. Har du köpt Movingo som app-biljett visar du upp din digitala biljett för stationsvärden i luckan vid spärrarna.

Du behöver bara byta perrong. Om du ändå känner att detta kanske blir lite för jobbigt för dig så rekommenderar vi att du (om du har möjlighet) beställer färdtjänst till/från Stockholm Södra eller Flemingsberg istället för att resa med SLs pendeltåg. Har du köpt din SL-biljett via oss så är den giltig under hela resdagen. Reser du med ersättningsbuss eller fjärrbuss till Stockholm så ankommer du till busstationen Cityterminalen. Är hela Stockholm Central avstängd? Detta gäller på alla pendeltågstationer. Vi ber därför dig som reser att inte gå ner till plattformen förrän cirka 10 minuter innan avgång. Vi har även tagit fram VägvisARen - ett smart sätt att hitta rätt på Stockholm Central. Har du frågor gällande förbindelsen mellan Eskilstuna och Stockholm? Om du är resebokare bokar du resor via SJ Biz företagsportal. Reser du med SJ Månadsbiljett, SJ 90-dagarsbiljett eller SJ Årskort (utan tillval Resplus) så kommer SL-biljett ingå under banarbetet.

Kan jag förbeställa mat till min resa som vanligt? Har du redan en SL-biljett (till exempel en SL 30-dagarsbiljett) och ska resa till eller från Stockholm väljer du Stockholm Södra eller Flemingsberg som din avgångs- eller slutstation och tar dig själv resten av vägen. Nej, stationen är fortfarande öppen som vanligt och norrgående tåg avgår fortfarande från stationen. Vi kommer skicka en kod till dig, via e-post eller sms, som du använder för att hämta ut din SL-biljett på valfri Pressbyrån i SL-området. . Behöver du hjälp under din resa så kan du även fråga personalen ombord på tåget. Från och med måndagen den 24 juni till och med söndagen den Varför sker banarbetet?

Sirap pannkakor stockholm
Lss boende barn stockholm
River island återförsäljare stockholm