asiatisk matlagningskurs malmö

även boka kurs. Kul att göra, det här tycker jag är viktigt. Jag vill dela med mig av maträtter som är enkla att laga. Jag vill dela med mig att mat är bland det roligaste och mest stimulerande och utmanande som finns.

Bra för sinnet, vad många inte är medvetna om är att maten vi äter har stor inverkan på vårt sinne. Dessa köken har jag stor erfarenhet från och de kommer att vara i fokus på kursen. Många av rätterna är influerade från Asien med syrliga, heta och söta smaker. Kurser hålls framförallt strax utanför storstäderna men om det finns ett tillräckligt stort intresse på andra orter får du gärna maila om detta så kan vi säkert fixa något på just din ort. Lärde mig mycket och oerhört god mat! En matlagningskurs kan vara en social aktivitet, ge inblick i en annan kultur och ge inspiration.

De kök som har intagit en speciell plats i mitt matlagningshjärta är så klart hettan och kryddigheten från det indiska köket, de söta smakerna från Italien och det syrliga från Asien. Medborgarskolan har många olika matlagningskurser över hela landet. Är vi skyndsamma utan tålamod och kokar sönder något går det inte längre att äta.