åhaga borås evenemang

ägs och förvaltas av Åhagastiftelsen, vars främsta uppgift är att driva verk- samheten så att medel skapas för att främja och stödja kulturlivet i Borås och Sjuhärad. Åhaga har 4500 kvm att erbjuda dig som arrangör. Åhaga skötte då underhållet av loken för hela sträckan från Göteborg till Alfvesta. Verksamheten består idag av 5 affärsområden.

Gyllene upptakt - Konsert på trettondagsafton 601826. År 2001 tecknades ett avtal med Borås Kommun om övertagande av Åhaga i avsikt att omvandla den gamla lokverkstaden till ett evenemangshus.

åhaga borås evenemang

Med högt till tak, valvfönster och draglinor i taket präglas lokalen av sitt förflutna som lokverkstad. Konsert, konsert för engelskt horn. Din sökning gav tyvärr inga träffar. Åhaga driver sedan 2009 all restaurangverksamhet i egen regi. Idag en alldeles unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower. Åhaga har sitt ursprung i en mindre verkstad som anlades 1884 av Kinds Härads Järnväg. År 1940 övertog SJ Åhaga och Åhaga fungerade som reparationsverkstad för i huvudsak lok, men under perioden efter SJ:s övertagande reparerades även gods- och personvagnar. Verkstaden var ansluten till Borås Central via spår utmed Spårgatan/ Gånghestervägen som ursprungligen var en del av den gamla Kindsbanan. Detta ger en unik atmosfär för mässor, events och konserter, vilket gör att Åhaga är ett välbesökt och omtalat hus. Genom att gå vidare godkänner du våra kundvillkor.

Kommande evenemang på Åhaga - plats för upplevelseråhaga borås evenemang

Rusta borås trädgårdsmöbler
Harald nyborg borås gräsklippare
Natalie tran borås
Åhlens borås kontakt