arbetsterapeut helsingborg

läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor. Välkommen till Berga Läkarhus arbetsterapeut. Tillbaka heimstaden uppsala e-post till sök, positionen inte längre tillgänglig, i Helsingborg bedriver vi verksamhet inom hemvård och äldreboenden.arbetsterapeut helsingborg

Vi arbetar också förebyggande.
Som arbetsterapeut arbetar du inom vår region och på olika arbetsplatser.
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med stort intresse för äldreomsorg.
Välkommen till Berga Läkarhus arbetsterapeut.

Vår arbetsterapeut arbetar med barn, ungdomar, vuxna och äldre som har hälsobesvär som begränsar förmågan att delta i aktiviteter i det dagliga livet.
Vill du förlänga din fertila period?
Chansen att bli gravid minskar med stigande ålder och allt fler kvinnor väljer att förlänga sin fertila period genom att frysa in sina ägg tidigt i livet för att öka chansen att få barn senare.
Attendo, helsingborg växer och nu söker vi nya medarbetare.

" "Jag trivs på Attendo för här har man möjlighet att kunna utveckla sina kunskaper. Vi bedriver ett systematiskt kvalitetsarbete, där kommer du att vara en viktig del. I övrigt har verksamheten avtal med arbetsterapeut, kiropraktor samt kurator. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Attendo kontrollerar alltid belastningsregister innan anställningen. Vi tillhandahåller arbetskläder, samt arbetsfordon där så behövs. Som arbetsterpeut har du även en arbetsledande och handledande roll gentemot omvårdnadspersonalen och du kommer att arbeta med omvårdnadspersonal.