bästa ön utanför göteborg

ett hav av olika vattensportaktiviteter såsom windsurfing, kajaking och snorkling, medan lugna Los Christianos är mer för barnfamiljer. Maspalomas är den lugna och lite mer exklusiva del av området, som vänder sig till barnfamiljer. . Göteborg kan du strosa längs pittoreska gränder, ljuvliga stränder, i naturreservat och längs fina promenadstigar. Fram till 1935 användes ön till sommarverksamhet för barnkolonier. Playa Flamingo: Fantastisk långgrund sandstrand med solstolar, restauranger, barer och olika vattensporter. Självklart har den också cafe ombord. Finns på svenska, uppsala län val 2018 engelska och tyska. Fram tills idag har det hänt en hel del på ön för att få tillbaka lite "grönska".

Playa de la Verga är en liten, men populär strand med Gran Canarias finaste vitaste sand, som är importerad från Bahamas i Karibien. Den färgglada hörnlokalen är ljus och rymmer även stora lunchsällskap. Längs med kusten breder skärgården ut sig som ett pärlband av öar.

Finns en butik och en sommarkrog. För småbarnsfamiljer och soldyrkare: Playa Las Vistas Los Christianos mest populära strand med avslappnad stämning, fin ljus sand och lugnt vatten samt massor av restauranger och butiker längs strandpromenaden. Resan hit tar ca 40 minuter från Saltholmen. Högst upp på Linnégatan ligger den familjeägda indiska restaurangen The Elephant. Kom gärna med tips till om du vet något bra köttställe. Kuststaden Callao Salvaje är platsen med flest soltimmar. Nu är det fyra.

Flyg göteborg bern
Salsa göteborg liseberg
Brasiliansk vaxning göteborg boka online