vad kan man göra i stockholm utan pengar

Här är det aldrig trångt, om du inte köar för en varmkorv eller en speciell karusell. Sedan kan du plocka russinen ur kakan och jobba mot ett mål i taget. Båda gårdarna har enklare caféer och i Aspuddsparken finns även en stor lekplats samt plaskdamm på sommaren. Klättra Om man har större barn som klarar av att klättra utan att riskera livet, är Skinnarviksberget på Södermalm fantastiskt med sin utsikt över stan. Bilbioteksgatan erbjuder en mäng olika internationella varumärken där vissa är mer exklusiva såsom Rolex och Burberry, men även en del mer vanliga butiker såsom Ralph Lauren och Urban Outfitters. Kulturhuset och Rum för barn På Kulturhuset vid T-Centralen kan man lätt tillbringa många timmar med verkstäder och utställningar, och kanske en föreställning på Stadsteatern. Rum för barn, som ligger i huset, är ett mysigt bibliotek där barnen både kan klättra, lyssna på sagor, lägga pussel och botanisera bland böckerna. Proppa soffan full av filtar och kuddar och bjud in till en heldag av serietittning. Vilka historier berättar du för dem?

NK Nordiska Kompaniet, detta är ett av Sveriges mest kända köpcentrum som ligger i hjärtat av Stockholm. Ordna en klädbytardag, kolla igenom din garderob noggrant. Fjällgatan ligger vid Södermalm, cirka 10 minuters gångavstånd från Slussens tunnelbanestation. Eriksdalsbadet på Södermalm, Kampementsbadet vid Gärdet och, vanadisbadet på Norrmalm vara alternativ med sina pooler.

Gondolen, gondolen är en av Stockholms mest kända restauranger som bjuder på en panoramautsikt över staden. Spännande tunnel Brunkebergstunneln går under David Bagares gata och är en lite hemlig genväg mellan Sveavägen och Birger Jarlsgatan. Missa inte heller Gallerian som ligger på Hamngatan precis intill Sergels Torg i centrala Stockholm. Gröna Lund brukar vara ett uppskattat inslag för hela familjen. Köp biljett shurgard self storage helsingborg till minitunnelbaneturen direkt när du kommer för att undvika. Ett tips är att ta med matsäck eftersom maten både är dyr och mindre bra.