bo länge på hotell stockholm

del av den är lämplig eller tillgänglig för användande i någon speciell jurisdiktion. Bokningar kan avbokas eller ändras kostnadsfritt upp till 24 timmar före 11:00 på den första dagen av din bokning. Vi kommer inte använda mottagarens namn eller e-postadress för något annat syfte än att skicka e-posten, förutom när vi delger dig ett annat syfte vid den tidpunkt då du delger oss denna persons personliga information, förutsatt att vi inte har samlat in denna information separat. Koncernen har länge haft en stadig utveckling och vi planerar att fortsätta växa. I det fall att marknadsföringens regler angående behandlingen av din personliga information skiljer sig från denna policy, så gäller opel mokka uppsala marknadsföringens regler före policyns. BWI och oss ) vill värna om din integritet och vill därför att du informerar dig om hur vi samlar in och använder personlig information (som definieras nedan). Du godkänner till exempel att vi samlar in betalningsinformation från dig när du gör en reservation genom BWI:s centrala reservationssystem och att vi får använda och delge den informationen för att genomföra din reservation.

bo länge på hotell stockholm

Du godkänner att vi kan komma att delge din personliga information med BWI:s underställda företag, så att de kan använda denna personliga information för de syften som beskrivs i denna policy. Om Daloc, familjeföretaget Daloc grundades 1943 och är idag Skandinaviens största och ledande tillverkare av klassade dörrar i stål och trä. På så sätt slipper du otrevliga överraskningar och onödiga kostnader i slutändan. BWI får samla in, personlig Information från dig, vilket innebär information som identifierar dig som en individ, eller information som kan hjälpa till att identifiera dig. Om du dock väljer att inte delge viss information till oss så kan det komma att påverka din upplevelse hos oss. Licensierade hotell, dotterbolag och tredje part. BWI:s underställda företag är ålagda att skydda din personliga information enligt denna policy.

Intjänande av poäng hos dessa företag eller så kan dina fördelar av sådana tjänster försenas. För att ge dig tillstånd att vidarebefordra information om våra produkter, tjänster och licensierade hotell till en annan individ, till exempel en vän eller kollega. Om en tjänsteleverantör som får personlig information från oss om en registrerad EU-medborgare begår en handling som strider mot principerna i skölden för skydd av privatlivet i EU och USA, så ska vi hållas ansvariga för denna handling, om vi inte kan bevisa att.

Ikea stockholm matta blocket
Tidtabell pendeltåg stockholm märsta
Hundpensionat stockholm