mc-parkering lund

miljoner. Men eftersom icke-godkända bilar inte kommer att gå att sälja till vettigt pris tvingas många behålla dem. Det hela borde bli en valfråga. Pensionärer, låginkomsttagare och de på glesbygden kommer att få det besvärligt, mycket besvärligt.

Läs mer om våra cookies. Kristiansand Parkering sørger for fremkommelighet, god tilgjengelighet til parkeringsplasser, trafikk- og miljøsikkerhet. Regeringen Löfven ger klartecken för kommunerna att införa miljözoner.

Regeringen Löfven ger klartecken för kommunerna att införa miljözoner. Höjda bilskatten som kommer nästa år är ett steg i denna riktning, trängselavgifterna har höjts och planeras höjas igen med utökade tider, parkeringsplatser tas bort, nya områden byggs med få parkeringsplatser. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på! Detta under antagandet att det blir ett rödgrönt styre i Stockholm efter valet 2018. Vet man var de står. Politiker har tidigare uppmanat till köp av dieselbilar då de är bränslesnåla.

För att komplicera det hela ytterligare så uppfyller många bilar inte vad de specificerats för i verkliga tester,. Sen har vi bilpendlarna.000 bilar. Edit: Denna artikel skrevs för flera dagar sen innan gammelmedia (de senaste dagarna) har tagit upp detta med förbud av dieselbilar. Som ofta när tokiga beslut ska fattas saknas konsekvensutredning. Dieselbilar har idag 54 av marknaden. Det skulle kräva en enorm nybilsförsäljning och ta många.